Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Micro Learning

Een booster voor

persoonlijke ontwikkeling

WAT IS HET?

Micro-learnings zijn frequente, hapklare boosters die de gebruiker van zeer gerichte inhoud voorziet. Het is klinisch bewezen dat het leren van kleine stukjes informatie op een hogere frequentie veel betere kennisborging geeft.

WAAROM?

Door technologische ontwikkeling verandert de wereld sneller dan ooit. Dit leidt ook tot een transformatie in arbeid. Werknemers moeten continu nieuwe kennis opdoen. Een paar keer per jaar naar een training gaan voldoet tegenwoordig echt niet meer.

Perfecte oplossing

Micro-learnings zijn de perfecte oplossing. Micro-learning maakt leren zinvoller en boeiender, door het gebruik van korte, op één doel gerichte lessen. De enorme groei van de smartphone op de werkplek maken micro-learning de perfecte leer- en ontwikkelingsoplossing voor alle medewekers.

FRANK’S MICRO’S

De gebruiker krijgt in zijn dashboard micro-learnings aangeboden op basis van zijn profiel. De micro-learnings zijn anywhere & anytime beschikbaar.

Daarnaast kunnen micro-learnings just-in-time worden aangeboden aan de gehele organisatie of een deel daarvan. Bijvoorbeeld voor de uitrol van een nieuw software systeem, of het herhalen van kernwaarden van de organisatie.