Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Everybody Frank

Modules

FRANK modules

FRANK werkt met drie modules: reflectie, feedback en micro-learning. Op onze website kun je vanzelfsprekend terecht voor verdere informaties over de modules van FRANK. Een andere, leuke manier om vertrouwd te raken met FRANK is het uitproberen van de app. Ben je benieuwd naar de toepassingen van FRANK? Laat het ons weten, dan vertellen we je alles.

Module Reflectie

Iedere medewerker denkt wel eens na over zijn werk en zijn rol in het bedrijf, maar reflectie is meer: door te reflecteren besef je wat je sterke punten zijn, waar je kansen zitten om verder te groeien en wat voor carrièrepad realistisch is. Reflecteren helpt medewerkers om zich beter op hun plek te voelen en het motiveert hen om door te groeien. Dat is voor de onderneming als geheel van belang. De voordelen van een reflectie-app ten opzichte van het medewerkerstevredenheidsonderzoek spreken voor een deel vanzelf. De kracht van FRANK is dat er continu gelegenheid is om te reflecteren; bovendien kunnen deze gedachten worden gekoppeld aan gerichte feedback.

Module Feedback

Feedback kan heel nuttig en leerrijk zijn, zeker als die feedback komt van mensen die je vertrouwt. FRANK koppelt medewerkers aan hun vertrouwelingen, de trustees, en
geeft ze de gelegenheid om feedback te vragen, bijvoorbeeld over competenties die in de reflectie naar voren kwamen. Zo versterkt de feedback de reflectie. FRANK neemt hierin ook echt initiatief, FRANK formuleert feedback en maakt meningen meetbaar. De communicatie wordt daardoor krachtiger, meer gestructureerd. Zó is feedback echt opbouwend.

Module Micro-learning

Wat FRANK weet, deelt FRANK in korte, leuke lesjes, die inspireren en het gesprek verder op gang brengen. Dat is micro-learning. Hier komt het initiatief dat FRANK neemt in HR weer duidelijk naar voren: FRANK poneert prikkelende stellingen, maar laat ook ruimte voor leuke vondsten en bijzondere inzichten. Door deze verhalen kort en bondig te presenteren, als onderdeel van een continu leerproces, kan FRANK ook heel effectief zijn. De resultaten van FRANK zijn een les voor iedereen in het bedrijf.

FRANK bundelt reflectie & feedback

FRANK is niet de enige reflectie-app en het is ook niet de enige feedback-app. Wat FRANK bijzonder maakt is dat hij het beste van beide combineert. Onze app is zo ontworpen dat reflectie, feedback en micro-learning naast elkaar staan en elkaar dus ook kunnen aanvullen. Sommige ondernemers gebruiken FRANK alleen als feedback-app, of alleen als reflectie-app, maar veel meer ondernemers kiezen er voor om alle drie de modules af te nemen. Dan ervaar je pas echt wat FRANK voor je onderneming kan betekenen.

Wil je meer weten over FRANK, of onze app gewoon eens uitproberen om te ervaren hoe het is om ermee te werken? Dat kan natuurlijk! Bel ons op of laat je gegevens achter, dan praten we samen verder over de vele mogelijkheden van FRANK.