Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Everybody frank, everybody happy!

Maak de werkbeleving simpel en snel bespreekbaar

Zet de medewerkers centraal door te ondersteunen op het gebied van medewerkerstevredenheid, functioneren en privé omstandigheden.

Emma
Producten

Eén platform voor alle onderzoeken

Doordat medewerkers continu reflecteren op hun werkbeleving, functioneren en vitaliteit wordt het stuk eenvoudiger om met elkaar in gesprek te gaan over die onderwerpen. Dus zeg maar: "Toedeloe taboe!"

Medewerkerstevredenheidsonderzoek

Werkbeleving bespreekbaar maken

De werkbeleving wordt gemeten door vragen te stellen over 20 factoren die werkgeluk en werkstress beïnvloeden.

Preventief Medisch Onderzoek

Vitaliteit bespreekbaar maken

Het preventief medisch onderzoek is een uitgebreid onderzoek naar de vitaliteit en de individuele gezondheid van medewerkers.

360 graden feedback onderzoek

Functioneren bespreekbaar maken

Het functioneringsonderzoek laat medewerkers reflecteren op hun functioneren en helpt hen met feedback vragen. Keuze 26 competenties.

Benieuwd waarom het heel logisch is om deze onderzoeken te combineren? Lees dit artikel.

Wat is Everybody Frank?

Frank is een platform voor het beheren van Werk-Welzijn. Ons platform biedt de mogelijkheid om tot data gedreven HR-beleid te komen. Dat klinkt misschien onpersoonlijk maar onze app heeft in 2023 al meer dan 25.000 blije medewerkers opgeleverd. Logisch dus dat steeds meer organinsaties voor Frank kiezen.

personeel behouden
Incluzio
1[2]
Ministerie van Buitenlandse zaken
Boer en Croon
Intratuin
Gom Schoonmaken

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Ons platform biedt verschillende modules voor het onderzoeken van de werkbeleving, vitaliteit en functioneren van jouw medewerkers. Mix & Match de modules MTO (Medewerkerstevredenheidsonderzoek), PMO (Preventief Medisch Onderzoek) en Feedback (360 Graden Feedback Onderzoek)

Multiplatform

IOS, Android, Webapp, Api koppeling met personeelsinformatie systemen. Privacy by design, Data Entry point.

Meertalig

Beschikbaar in 6 talen (Engels, Duits, Spaans, Arabisch, Turks en Maleisisch), extra talen mogelijk.

Dashboard

Realtime inzicht in trendlijnen, SSO, Rol based acces en gebruikersstatisstieken.

Teamrapport

Geanonimiseerd teamrapport, benchmark met organisatie, gespreksstarters om dialoog op gang te brengen.

Persoonlijk dashboard

Inzicht in persoonlijke resultaten met toelichting, eigen scores benchmarken met team of organisatie, tips & tricks.

Implementatie service

Onze succesmanager ontzorgt jou totaal bij de uitrol met behulp van, posters, E-mail services, supportdesk, nieuwsbrief en meer.

Fysiek onderzoek

Gezondheid & leefstijl

PSA

Emotionele belasting

Thema onderzoeken

Onderzoek wat er leeft

On- en offboarding

Bij komst en vertrek

Work-Life coaching

Coaching en advies

E-NPS

Werkgeverschap benchmark

Drijfveren

Meer inzicht met de impactanalyse

Teamprofielen

Inzicht in voorkeursrollen teamleden

MTO

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

-

Optioneel

Optioneel

Optioneel

Optioneel

Optioneel

Optioneel

Optioneel

PMO

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Optioneel

Optioneel

-

Optioneel

Optioneel

Optioneel

Optioneel

-

Feedback

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

-

-

-

Optioneel

-

Optioneel

Optioneel

-

Waarom organisaties voor Frank kiezen

Sylvie Brandwijk 
HR manager Incluzio

Sylvie Brandwijk
HR Manager, Buurtteams

"Eindelijk een leuke innovatieve manier gevonden om continu de werkbeleving te monitoren. Met de duidelijke analyses in het HR Dashboard weten we precies waar de schoen wringt of waar juist kansen liggen en kunnen direct actie ondernemen."

mendy mol swoa

Mendy Mol
Projectcoördinator, SWOA

“De Frank app is echt zo makkelijk als het lijkt. De vragen zijn toegankelijk en snel te beantwoorden. Het kost de medewerkers weinig tijd en haalt echt alles boven tafel. Omdat de rapportage altijd actueel is weten we wat er leeft en kunnen we daarover met elkaar in gesprek."

edit sluijtman

Edith Sluijtman
HR Adviseur, Vanberkel Professionals

"Everybody Frank zet net als wij de medewerker centraal en dat maakt het verschil. De app geeft niet alleen ons als organisatie inzicht de werkbeleving, maar houdt ook de medewerker zelf een spiegel voor."

Wil jij op een unieke, laagdrempelige manier werkbeleving bespreekbaar maken?

Dit kun je verwachten van de demo

Sparren over hoe jij Frank wil inzetten voor jouw organisatie

Uitleg over de belangrijkste features 

Inzicht in de prijs en implementatie gebaseerd op jouw behoefte

Demo aanvragen

Ontdek vrijblijvend hoe Frank jouw organisatie kan helpen groeien.

  Nieuws & artikelen

  Klantcase
  zalsman

  Zalsman

  Eindelijk een leuke methode om werkwelzijn doorlopend op de agenda te zetten. Doordat we met Frank continu meten en inzicht krijgen via het real-time dashboard, weten we veel beter wat er leeft binnen de organisatie en kunnen we hiermee doelgericht aan de slag. Bovendien kun je via het Frank dashboard ook goed de resultaten van doorgevoerde veranderingen monitoren.

  Nieuws
  Kim Bastiaanssen

  Graag stellen we je voor aan Kim!

  Everybody frank, everybody happy! Maak de werkbeleving simpel en snel bespreekbaar Zet de medewerkers centraal door te ondersteunen op het gebied van medewerkerstevredenheid, functioneren en privé omstandigheden. Plan een demo in Producten Eén platform voor alle onderzoeken Doordat medewerkers continu reflecteren op hun werkbeleving, functioneren en vitaliteit wordt het stuk eenvoudiger om met elkaar in […]

  Kennisbank
  een meet methode voor alle onderzoeken

  De kracht van één meetmethode voor MTO, PMO en PSA

  Een positief werkklimaat is essentieel, zowel voor individuele medewerkers als voor de organisatie als geheel. Medewerkers die zich goed voelen op het werk zijn vaak meer betrokken, gemotiveerd en productief. Ze ervaren minder stress en hebben een hogere tevredenheid, wat weer kan leiden tot een hogere retentie en betere prestaties.

  organisatiedoelen
  Blog

  Navigeren naar succes: het belang van organisatiedoelen voor werknemers

  In het streven naar werkgeluk zijn er tal van factoren om rekening mee te houden. Eén van die factoren is het begrijpen van de organisatiedoelen. In dit artikel zette we uiteen waarom het kennen van deze doelen belangrijk is voor het werkgeluk en geven we 5 praktische tips om de kennis van de organisatiedoelen te vergroten bij medewerkers.

  Klantcase
  Buurtteams Utrecht

  Buurtteams

  Wij hebben voor Everybody Frank gekozen vanwege de app. De app maakt het meedoen aan het MTO heel laagdrempelig, het vraagt weinig van medewerkers. Het beantwoorden van de vragen is in seconden gebeurd en is dus geen extra taak of belasting. De resultaten worden zowel aan ons als werkgever gepresenteerd als 1 op 1 aan medewerker. Dat zorgt ervoor dat niet alleen wij aan de slag gaan met de organisatieresultaten, maar dat ook de medewerker wordt gestimuleerd na te denken over zijn werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

  Klantcase
  SWOA

  SWOA

  Wij hebben voor Everybody Frank gekozen omdat we een oplossing zochten die de dynamiek van onze organisatie kon bijhouden zonder dat het te veel tijd zou vergen van de medewerkers. De vragen van Frank zijn heel toegankelijk en snel te beantwoorden. Dat maakt het gebruik laagdrempelig, met als resultaat dat bijna al onze medewerkers actief meedoen. De rapportage wordt in ieder gebiedsteam tijdens het overleg besproken, dat is gemiddeld 1 keer in de 4 à 6 weken. De gespreksstarters en de tips die in de rapportage staan helpen de teams het gesprek op gang te brengen en zo samen tot concrete actiepunten te komen.

  Vitaliteit medewerkers
  Blog

  Waarom vakantie bijdraagt aan werkgeluk

  Everybody frank, everybody happy! Maak de werkbeleving simpel en snel bespreekbaar Zet de medewerkers centraal door te ondersteunen op het gebied van medewerkerstevredenheid, functioneren en privé omstandigheden. Plan een demo in Producten Eén platform voor alle onderzoeken Doordat medewerkers continu reflecteren op hun werkbeleving, functioneren en vitaliteit wordt het stuk eenvoudiger om met elkaar in […]