Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Over Frank

"Bij Frank geloven we erin dat werknemers de motor zijn achter het succes van een organisatie. Vanuit deze people first gedachten hebben wij een platform gebouwd dat medewerkers laat excelleren."

Diederick Doets
CEO, Everybody FRANK

kantoor1

Onze missie

Vanuit Amsterdam werken wij elke dag vol enthousiasme aan het beter, effectiever en innovatiever maken van de Frank app. In een wereld die sneller verandert dan ooit, kampen steeds meer mensen met overspannenheid of een burn-out. Wij willen dat werkgevers hun medewerkers beter en tijdiger gaan begrijpen en aanvoelen, waardoor deze situaties voorkomen kunnen worden.

Frank helpt medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling en geeft werkgevers realtime unieke inzichten om die ontwikkeling te ondersteunen. 

Onze visie

Wij geloven dat gelukkige werknemers de motor achter succes zijn, daarom werken wij vanuit de people first gedachte. Ons platform hebben wij gebouwd vanuit een combinatie van wetenschap en de nieuwste technologie. Met de intuïtieve FRANK app geven werknemers in 5 seconden reflectie over werkbeleving. Hiernaast hebben HR Managers en het management toegang tot het realtime HR Analytics Dashboard. 

Real-time rapportage medewerkersonderzoek

Ontmoet ons Management Team

2

Diederick Doets

CEO
6

Maartje Burghoorn

COO
chris

Christian Middelweerd

CTO

Vertrouwd door 500+ happy bedrijven

logo4
logo33
logo1
logo2
logo6
logo5