Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Definitie 'being frank'

Honest, sincere, and telling the truth, even when this might be awkward or make other people uncomfortable.

Over Frank

Het idee voor Everybody Frank ontstond vanuit onze ervaring in onze loopbaanpraktijk. Dagelijks spraken wij mensen die waren vastgelopen in hun loopbaan. De reden voor het vastlopen was divers en persoonlijk, maar er was ook een gemene deler: iedereen was te lang door gegaan met de waan van de dag, te weinig stil gestaan bij wat ze zelf willen, waar ze energie van krijgen, welke elementen van hun baan ze wel en niet leuk vinden of waar ze goed in zijn.

En zo ontstond de vraag; "Kunnen we een manier verzinnen waarbij we iedereen helpen met af en toe stilstaan bij hun werkbeleving, zodat medewerkers voordat ze vastlopen hun loopbaan al kunnen bijsturen?"

Dat kan met app, zei Diederick. Een app waarbij we medewerkers helpen om continue te reflecteren op hun werkbeleving, een methode waar iedereen zich veilig voelt om eerlijk te zijn. Dan kunnen we ook gelijktijdig werkgevers (geanonimiseerd) inzicht geven in die werkbeleving. Zo krijgt de werkgever veel beter inzicht in de behoefte van de medewerkers. En ontstaat er ruimte voor de dialoog, teams en medewerkers kunnen aan de hand van de resultaten in gesprek over het verbeteren van de werkbeleving.

Waarom we het Everybody Frank hebben genoemd?
Omdat de app alleen werkt als iedereen open & eerlijk is!

Diederick Doets

Diederick Doets
Oprichter Everybody Frank

Onze missie

Vanuit Amsterdam werken wij elke dag vol enthousiasme aan het beter, effectiever en innovatiever maken van de Frank app. In een wereld die sneller verandert dan ooit, kampen steeds meer mensen met vermoeidheid of een burn-out. Wij willen dat werkgevers hun medewerkers beter en tijdiger gaan begrijpen en aanvoelen, waardoor deze situaties voorkomen kunnen worden.

Everybody Frank helpt medewerkers bij het reflecteren op hun werkbeleving en geeft werkgevers realtime unieke inzichten om het werkgeluk te vergroten.

Onze visie

Wij geloven dat gelukkige werknemers de motor achter het succes zijn, daarom werken wij vanuit de people first gedachte. Ons platform hebben wij gebouwd vanuit een combinatie van wetenschap en de nieuwste technologie. Met de intuïtieve Frank app geven medewerkers in 5 seconden reflectie over hun werkbeleving. De gebundelde en geanonimiseerde resultaten geven we terug in een HR Analytics dashboard. Daarmee geven wij teams, HR en het management realtime inzicht in de werkbeleving en kunnen ze samen in gesprek om de werkbeleving (nog) beter te maken.

Ontmoet het management team

Diederick Doets

Diederick Doets

CEO
Maartje Burghoorn

Maartje Burghoorn

COO
Christiaan Middelweerd

Christian Middelweerd

CTO

Werken bij Frank?

Dat kan! Ook als je profiel niet precies aansluit op een van de onderstaande vacatures. Wanneer ons product en organisatie je aanspreekt en je denkt iets te kunnen toevoegen op het gebied van klantbeheer, sales, proces optimalisatie of data-analytics kan je bij Everybody Frank terecht. Stuur ons een bericht met je CV en korte beschrijving van jouw ideale baan, de baan die jou werkgeluk zou geven. Omdat we zo hard groeien zijn we altijd opzoek naar mensen die het verschil willen maken en is er ruimte genoeg voor job-crafting. We kijken naar jouw talenten en laten daar de inhoud op aansluiten.