Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Nieuws & artikelen

Klantcase
VMN media

VMN Media

De grootste winst die we hebben behaald met Frank, is dat we in de teams de scores van de uitgevraagde factoren hebben besproken en direct met de onderwerpen die aandacht nodig hadden aan de slag zijn gegaan.

Nieuws
asha

Nieuwe collega Asha!

Hi, ik ben Asha en ben sinds 1 juli gestart bij Everybody Frank. Het sturen op werkgeluk heb ik jaren ervaring in opgedaan als Leidinggevende. Ik ben super enthousiast om met dit thema verder te gaan, maar dan in een andere rol, met veel afwisseling, bij verschillende werkgevers!

vakantie het zou verplicht moeten zijn
Blog

Vakantie, het zou verplicht moeten zijn!

Volgens de inzichten van psychologe Jessica de Bloom blijkt dat we tijdens vakanties niet alleen gelukkiger en meer ontspannen zijn, maar ook gezonder en energieker. Dit komt door deze zeven voordelen die vakanties ons bieden: geen verplichtingen, hersteltijd,, ontspanning, buiten zijn, autonomie, sociale interacties en nieuwe ervaringen.

Klantcase
zalsman

Zalsman

Eindelijk een leuke methode om werkwelzijn doorlopend op de agenda te zetten. Doordat we met Frank continu meten en inzicht krijgen via het real-time dashboard, weten we veel beter wat er leeft binnen de organisatie en kunnen we hiermee doelgericht aan de slag. Bovendien kun je via het Frank dashboard ook goed de resultaten van doorgevoerde veranderingen monitoren.

Werkgeluk
Blog

Gelukkig zijn doe je maar in je eigen tijd!

Zodra het woord werkgeluk valt zijn er altijd een paar mensen die zuchten. Herken je die reactie? In je omgeving of misschien wel bij jezelf? Er zijn nog steeds werkgevers met een allergie voor het thema werkgeluk. Met de gedachte ‘ik betaal je niet om hier gelukkig te zijn maar om te werken’. Maar laat hier nu juist de oplossing zitten, want werkgeluk heeft een enorm hoge ROI (return on investment). Werkgeluk is namelijk niet zweverig of een verspilling van tijd, het levert heel veel geld op!