Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Nieuws & artikelen

Klantcase
Buurtteams Utrecht

Buurtteams

Wij hebben voor Everybody Frank gekozen vanwege de app. De app maakt het meedoen aan het MTO heel laagdrempelig, het vraagt weinig van medewerkers. Het beantwoorden van de vragen is in seconden gebeurd en is dus geen extra taak of belasting. De resultaten worden zowel aan ons als werkgever gepresenteerd als 1 op 1 aan medewerker. Dat zorgt ervoor dat niet alleen wij aan de slag gaan met de organisatieresultaten, maar dat ook de medewerker wordt gestimuleerd na te denken over zijn werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Nieuws
jaarcongres sociaal werk

Jaarcongres Sociaal Werk

We zijn enthousiast over het Jaarcongres Sociaal Werk: Next level! Hier hebben we vandaag onze nieuwe benchmark sociaal werk gepresenteerd.

Kennisbank
ongewenst gedrag

Vertrouwenspersoon

In dit artikel lees je alles over de rol van vertrouwenspersonen op de werkvloer. Wat zijn hun taken en verantwoordelijkheden? Hoe kunnen zij medewerkers ondersteunen bij het melden van ongewenst gedrag? En welke trainingen en kwalificaties zijn vereist om vertrouwenspersoon te worden? Ontdek hoe vertrouwenspersonen een belangrijke rol kunnen spelen bij het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving.

Nieuwsgierig
Blog

Wees eens wat vaker een OEN!

Nieuwsgierigheid is een belangrijke vaardigheid op de werkvloer. Niet alleen om succesvol te zijn in de dingen die je doet, maar ook om meer werkgeluk te ervaren.

Klantcase
SWOA

swoa

Wij hebben voor Everybody Frank gekozen omdat we een oplossing zochten die de dynamiek van onze organisatie kon bijhouden zonder dat het te veel tijd zou vergen van de medewerkers. De vragen van Frank zijn heel toegankelijk en snel te beantwoorden. Dat maakt het gebruik laagdrempelig, met als resultaat dat bijna al onze medewerkers actief meedoen. De rapportage wordt in ieder gebiedsteam tijdens het overleg besproken, dat is gemiddeld 1 keer in de 4 à 6 weken. De gespreksstarters en de tips die in de rapportage staan helpen de teams het gesprek op gang te brengen en zo samen tot concrete actiepunten te komen.

Klantcase
van berkel professionals

Vanberkel Professionals

We hebben voor Everybody Frank gekozen, omdat zij een leuke en eenvoudige oplossing hebben die aan al onze wensen voldeed. Ook zij zetten de medewerker centraal. Daarnaast is de eenvoudige en snelle implementatie een groot voordeel. We waren binnen 2 weken live.