Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Nieuws & artikelen

Klantcase
VMN media

VMN Media

De grootste winst die we hebben behaald met Frank, is dat we in de teams de scores van de uitgevraagde factoren hebben besproken en direct met de onderwerpen die aandacht nodig hadden aan de slag zijn gegaan.

Nieuws
Kim Bastiaanssen

Graag stellen we je voor aan Kim!

Hi, ik ben Kim. Onlangs ben ik gestart als Account Manager bij Everybody Frank en zit al helemaal op mijn plek. Ik hou van mensen en van mijn vak, daarmee biedt mijn baan bij Frank de perfecte combinatie van twee werelden. Bij Frank maken we dagelijks het verschil voor duizenden medewerkers door werkgeluk en werkstress […]

Kennisbank
een meet methode voor alle onderzoeken

De kracht van één meetmethode voor MTO, PMO en PSA

Een positief werkklimaat is essentieel, zowel voor individuele medewerkers als voor de organisatie als geheel. Medewerkers die zich goed voelen op het werk zijn vaak meer betrokken, gemotiveerd en productief. Ze ervaren minder stress en hebben een hogere tevredenheid, wat weer kan leiden tot een hogere retentie en betere prestaties.

Reflectie
Blog

Reflecteren, evalueren, excelleren: een succesvol 2024

Ontdek het geheim voor een succesvol 2024: de kracht van doordachte reflectie op het afgelopen jaar en het belang van stilstaan voor échte vooruitgang. Met diepgaande reflectievragen en Frank’s tip voor wekelijkse zelfreflectie heb je alles wat je nodig hebt voor groei en succes in het nieuwe jaar.

Klantcase
zalsman

Zalsman

Eindelijk een leuke methode om werkwelzijn doorlopend op de agenda te zetten. Doordat we met Frank continu meten en inzicht krijgen via het real-time dashboard, weten we veel beter wat er leeft binnen de organisatie en kunnen we hiermee doelgericht aan de slag. Bovendien kun je via het Frank dashboard ook goed de resultaten van doorgevoerde veranderingen monitoren.

Schijn van openheid
Blog

De schijn van openheid: als open deuren dicht blijven voor werknemers

Heb je weleens het televisieprogramma Undercover Boss gekeken? Hierin gaan directieleden, leidinggevenden of eigenaren undercover in hun eigen bedrijf. Ze hopen zo te ontdekken hoe het eraan toe gaat in het bedrijf en of er nog verbeterpunten doorgevoerd kunnen worden. Vaak vallen ze van de ene verbazing in de andere en zijn ze geschokt hoe […]