Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Everybody Frank

Support

Inloggen

Er is een onjuiste combinatie gemaakt tussen e-mailadres en wachtwoord. Controleer of je het juiste e-mailadres ingevuld hebt (het e-mailadres wat bij ons bekend is) en of je het juiste wachtwoord daarbij ingevuld hebt. Tip: kopieer en plak het wachtwoord, dit is vaak de oplossing van de problemen bij inloggen.

Vul het e-mailadres in voordat je op inloggen drukt.

Het e-mailadres wat je ingevuld hebt, is helaas niet bij ons bekend. Controleer in de mail van je werkgever met de inloggegevens of je het juiste e-mailadres hebt gebruikt.

Hier kun je op drukken wanneer je je wachtwoord vergeten bent. Vervolgens kun je de stappen volgen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Het inloggen is helaas niet gelukt. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld problemen met je internetverbinding of met je account zelf. Controleer of je een werkende internetverbinding hebt en probeer het opnieuw. Lukt het dan nog niet, kun je contact opnemen met: servicedesk@everybodyfrank.com

Wanneer je niets invult, krijg je deze foutmelding

Registreren

Je hebt niet alle velden ingevuld. Vul alle openstaande velden in om verder te gaan.

De gegevens die je ingevuld hebt zijn onjuist.

De wachtwoorden die je ingevuld hebt, zijn niet gelijk aan elkaar. Vul beide velden opnieuw in zodat beide wachtwoorden gelijk zijn aan elkaar.

Het e-mailadres wat je ingevuld hebt, is helaas niet geldig. Controleer of je e-mailadres klopt. Bijvoorbeeld Frank@EverybodyFrank.nl.

Het wachtwoord wat je ingevuld hebt, voldoet niet aan de eisen die hiernaast staan. Vul een nieuw wachtwoord in welke aan álle eisen voldoet die hiernaast staan.

Het e-mailadres wat je ingevuld hebt is al bekend bij ons. Controleer of je al inloggegevens hebt ontvangen via de mail waarmee je in kunt loggen.

Het e-mailadres wat je ingevuld hebt is al bekend bij ons. Controleer of je al inloggegevens hebt ontvangen via de mail waarmee je in kunt loggen.

Helaas gaat er iets mis. Controleer of je een werkende internetverbinding hebt en probeer het opnieuw. Blijft het probleem zich voordoen, kun je contact opnemen met: servicedesk@everybodyfrank.com

Wachtwoord veranderen

Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld. Vul de rest van de velden in en probeer het opnieuw.

Onbekende fout. Controleer of je een werkende internetverbinding hebt en probeer het opnieuw. Lukt het dan nog steeds niet, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het oude wachtwoord wat je ingevuld hebt is helaas niet gelijk aan het wachtwoord dat je de afgelopen tijd gehad hebt.

Het is niet gelukt om je wachtwoord te wijzigen. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Probeer het opnieuw.

De nieuwe wachtwoorden die je ingevuld hebt, zijn niet gelijk aan elkaar. Haal beide velden leeg en vul de wachtwoorden opnieuw in. Zorg dat in beide velden precies hetzelfde staat.

Het wachtwoord wat je ingevuld hebt, voldoet niet aan de eisen die gesteld zijn. Zorg dat het wachtwoord voldoet aan de hiernaast gestelde eisen en probeer het opnieuw.

Het nieuwe wachtwoord is gelijk aan het oude wachtwoord. Als je je wachtwoord wilt veranderen, moet je een nieuw wachtwoord bedenken dat anders is als je oude wachtwoord.