Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Support

Op de support pagina vind je de antwoorden op de meest voorkomende foutmeldingen en vragen. Deze zijn ingedeeld in 4 categorieën; Algemeen, Inloggen, Registreren en Wachtwoord Veranderen.

Staat jouw vraag, foutmelding of probleem hier niet tussen? Dan is onze helpdesk natuurlijk altijd bereid om je te woord te staan! Wij zijn binnen kantooruren bereikbaar op: 020 823 31 99 van maandag t/m vrijdag. Tevens kun je onze klantenservice mailen op: servicedesk@everybodyfrank.com.

Algemeen

Ja. De antwoorden die je geeft op FRANK’S vragen zijn volledig anoniem. Wij geloven dat anonimiteit essentieel is voor iedereen om open en eerlijk te antwoorden. We hebben er zelfs onze naam van gemaakt. To be Frank is een Engels gezegde welke betekent: wees open en eerlijk in je antwoorden ook al vind de ander het misschien niet leuk om te horen.

Niemand in de organisatie kan zien wie een bepaald antwoord of feedback heeft gegeven. Kleinere teams worden samengevoegd tot minimaal 10 respondenten, zodat individuen niet kunnen worden geïdentificeerd.

Er is een belangrijk onderscheid tussen dat je anoniem bent naar Everybody FRANK (het systeem) en dat je feedback anoniem is naar je organisatie. Everybody FRANK houdt de reactiestatus op vragen bij– om te weten of medewerkers moeten worden herinnerd aan onbeantwoorde vragen – maar deze informatie is niet zichtbaar voor voor de organisatie. Ook of je überhaupt de vragen van Everybody FRANK beantwoord wordt nooit aan de organisatie onthuld.

We nemen vertrouwelijkheid uiterst serieus bij Everybody FRANK – wanneer je vragen hebt, neem dan contact met ons op via servicedesk@everybodyfrank.com

De feedback die je geeft wordt geanonimiseerd en vervolgens direct zichtbaar in het Everybody FRANK-dashboard. Dit maakt Everybody FRANK een fantastische manier om direct je mening te geven over wat er gebeurd - of dat nu iets positief is of om een probleem aan de kaak te stellen.

Denk niet te lang en te ver door over je antwoorden, je eerste gedachte (je intuïtie) is meestal juist. We stellen bewust alle vragen at random verspreid over het jaar. Ieder onderwerp (sub thema) wordt met meerdere vragen gemeten, dit geeft je de mogelijkheid om het antwoord te geven zoals je het op dat moment voelt.

Nee, dat is niet mogelijk

De vragen blijven gewoon staan totdat je ze hebt beantwoord. De laatste vraag die FRANK je heeft gesteld staat altijd bovenaan. Als je de app opent terwijl er bijvoorbeeld 5 open vragen zijn, dan begin je met de laatst gesteld vraag en daarna komt meteen de volgende vraag.

Wat Everybody FRANK uniek maakt is dat de medewerker zelf ook inzicht krijgt in zijn werkgeluk. Wij koppelen je eigen scores en resultaten van het werkgeluk-onderzoek één op één terug in het dashboard van de app. Je kan zelfs je eigen score benchmarken met de organisatie score op werkgeluk. Zelfkennis is de eerste stap richting meer werkgeluk. Met inzicht in je persoonlijkheid, komt inzicht in waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, wat maakt mij gelukkig? Dat geeft je de regie op je eigen werkgeluk.

Stuur dan een mailtje naar servicesdesk@everybodyfrank.com of bel naar 020- 823 31 99. We helpen je graag.

Inloggen

Er is een onjuiste combinatie gemaakt tussen e-mailadres en wachtwoord. Controleer of je het juiste e-mailadres ingevuld hebt (het e-mailadres wat bij ons bekend is) en of je het juiste wachtwoord daarbij ingevuld hebt. Tip: kopieer en plak het wachtwoord, dit is vaak de oplossing van de problemen bij inloggen.

Vul het e-mailadres in voordat je op inloggen drukt.

Het e-mailadres wat je ingevuld hebt, is helaas niet bij ons bekend. Controleer in de mail van je werkgever met de inloggegevens of je het juiste e-mailadres hebt gebruikt.

Hier kun je op drukken wanneer je je wachtwoord vergeten bent. Vervolgens kun je de stappen volgen om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Het inloggen is helaas niet gelukt. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld problemen met je internetverbinding of met je account zelf. Controleer of je een werkende internetverbinding hebt en probeer het opnieuw. Lukt het dan nog niet, kun je contact opnemen met: servicedesk@everybodyfrank.com

Wanneer je niets invult, krijg je deze foutmelding

Registreren

Je hebt niet alle velden ingevuld. Vul alle openstaande velden in om verder te gaan.

De gegevens die je ingevuld hebt zijn onjuist.

De wachtwoorden die je ingevuld hebt, zijn niet gelijk aan elkaar. Vul beide velden opnieuw in zodat beide wachtwoorden gelijk zijn aan elkaar.

Het e-mailadres wat je ingevuld hebt, is helaas niet geldig. Controleer of je e-mailadres klopt. Bijvoorbeeld Frank@EverybodyFrank.nl.

Het wachtwoord wat je ingevuld hebt, voldoet niet aan de eisen die hiernaast staan. Vul een nieuw wachtwoord in welke aan álle eisen voldoet die hiernaast staan.

Het e-mailadres wat je ingevuld hebt is al bekend bij ons. Controleer of je al inloggegevens hebt ontvangen via de mail waarmee je in kunt loggen.

Het e-mailadres wat je ingevuld hebt is al bekend bij ons. Controleer of je al inloggegevens hebt ontvangen via de mail waarmee je in kunt loggen.

Helaas gaat er iets mis. Controleer of je een werkende internetverbinding hebt en probeer het opnieuw. Blijft het probleem zich voordoen, kun je contact opnemen met: servicedesk@everybodyfrank.com

Wachtwoord veranderen

Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld. Vul de rest van de velden in en probeer het opnieuw.

Onbekende fout. Controleer of je een werkende internetverbinding hebt en probeer het opnieuw. Lukt het dan nog steeds niet, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het oude wachtwoord wat je ingevuld hebt is helaas niet gelijk aan het wachtwoord dat je de afgelopen tijd gehad hebt.

Het is niet gelukt om je wachtwoord te wijzigen. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Probeer het opnieuw.

De nieuwe wachtwoorden die je ingevuld hebt, zijn niet gelijk aan elkaar. Haal beide velden leeg en vul de wachtwoorden opnieuw in. Zorg dat in beide velden precies hetzelfde staat.

Het wachtwoord wat je ingevuld hebt, voldoet niet aan de eisen die gesteld zijn. Zorg dat het wachtwoord voldoet aan de hiernaast gestelde eisen en probeer het opnieuw.

Het nieuwe wachtwoord is gelijk aan het oude wachtwoord. Als je je wachtwoord wilt veranderen, moet je een nieuw wachtwoord bedenken dat anders is als je oude wachtwoord.