Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

 

 

 

 

 

 

 

Frank support center

Welkom op de support pagina van Everybody Frank. Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest voorkomende vragen en foutmeldingen. Deze zijn gecategoriseerd in algemeen, foutmeldingen bij het inloggen, registreren en wachtwoord veranderen.

Staat jouw vraag, foutmelding of probleem hier niet tussen? Dan is onze helpdesk natuurlijk altijd bereid om je te woord te staan! Wij zijn binnen kantooruren bereikbaar op: 020 - 823 31 99 van maandag t/m vrijdag. Tevens kan je onze klantenservice mailen op: servicedesk@everybodyfrank.com.

Meest voorkomende vragen

Algemeen

Ja. De antwoorden die je geeft op Frank’s vragen zijn volledig anoniem. Wij geloven dat anonimiteit essentieel is voor iedereen om open en eerlijk te antwoorden. We hebben er zelfs onze naam van gemaakt. To be Frank is een Engels gezegde welke betekent: wees open en eerlijk in je antwoorden ook al vindt de ander het misschien niet leuk om te horen.

Niemand in de organisatie kan zien wie een bepaald antwoord of feedback heeft gegeven. Kleinere teams worden samengevoegd tot minimaal 10 respondenten, zodat individuen niet kunnen worden geïdentificeerd.

Er is een belangrijk onderscheid tussen dat je anoniem bent naar Everybody Frank (het systeem) en dat je feedback anoniem is naar je organisatie. Everybody Frank houdt de reactiestatus op vragen bij– om te weten of medewerkers moeten worden herinnerd aan onbeantwoorde vragen – maar deze informatie is niet zichtbaar voor de organisatie. Ook of je überhaupt de vragen van Everybody Frank beantwoordt wordt nooit aan de organisatie onthuld.

We nemen vertrouwelijkheid uiterst serieus bij Everybody Frank – wanneer je vragen hebt, neem dan contact met ons op via servicedesk@everybodyfrank.com

De feedback die je geeft wordt geanonimiseerd en vervolgens direct zichtbaar in het Everybody Frank-dashboard. Dit maakt Everybody Frank een fantastische manier om direct je mening te geven over wat er gebeurt - of dat nu iets positief is of om een probleem aan de kaak te stellen.

Denk niet te lang en te ver door over je antwoorden, je eerste gedachte (je intuïtie) is meestal juist. We stellen bewust alle vragen at random verspreid over het jaar. Ieder onderwerp (sub thema) wordt met meerdere vragen gemeten, dit geeft je de mogelijkheid om het antwoord te geven zoals je het op dat moment voelt. Weet je het echt niet dan kan je de vraag overslaan, maar let op de vraag komt niet meer terug.

Nee, dat is niet mogelijk

De vragen blijven gewoon staan totdat je ze hebt beantwoord. De laatste vraag die Frank je heeft gesteld staat altijd bovenaan. Als je de app opent terwijl er bijvoorbeeld 5 open vragen zijn, dan begin je met de laatst gestelde vraag en daarna komt meteen de volgende vraag.

Wat Everybody FRANK uniek maakt is dat de medewerker zelf ook inzicht krijgt in zijn werkgeluk. Wij koppelen je eigen scores en resultaten van het werkgeluk-onderzoek één op één terug in het dashboard van de app. Je kan zelfs je eigen score benchmarken met de organisatie score op werkgeluk. Zelfkennis is de eerste stap richting meer werkgeluk. Met inzicht in je persoonlijkheid, komt inzicht in waarom bepaalde keuzes worden gemaakt, wat maakt mij gelukkig? Dat geeft je de regie op je eigen werkgeluk.

Stuur dan een mailtje naar servicedesk@everybodyfrank.com of bel naar 020- 823 31 99. We helpen je graag.

Notificaties kan je altijd uitzetten bij de instellingen van je telefoon, maar dan mis je misschien wel wat leuke vragen van Frank. De notificaties werken op een Android telefoon net iets anders dan op een Apple.

Op Android ontvang je bij iedere nieuwe vraag van Frank een notificatie en een cijfer van het aantal openstaande vragen in de badge (het ballonnetje bij het app icoontje). Op het moment dat je de notificatie weg swipet of de app opent is de badge ook weg. Bij een volgende vraag van Frank ontvang je weer een nieuwe notificatie en badge. Dit is de meest gangbare manier op Android telefoons.

 

Op Apple (IOS) telefoons werkt het bijna hetzelfde, maar laten we de badge altijd staan met het aantal openstaande vragen in de inbox. Bij iedere volgende vraag kan dit getal dus oplopen zolang je geen vragen beantwoordt.

 

Wanneer je de Frank-app lange tijd niet gebruikt hebt kan het zijn dat jouw telefoon de Frank-app in sluimerstand zet. Op dat moment ontvang je ook geen notificaties. Om dit weer te her-activeren hoef je enkel één keer de Frank-app te openen.

Frank stuurt notificaties in de native app en de webapp. Uiteraard moet je hiervoor toestemming geven. Toestemming kan je geven via de je instellingen van je telefoon of de instellingen van je webbrower.

Daarnaast stuurt Frank ook per mail een herinnering als je 10 dagen of langer geen vragen hebt beantwoord. 

Inloggen

Er is een onjuiste combinatie gemaakt tussen e-mailadres en pincode . Controleer of je het juiste e-mailadres ingevuld hebt (het e-mailadres dat bij ons bekend is) en of je niet per ongeluk een tikfout hebt gemaakt. Staat dat goed? Controleer dan of je de juiste pincode hebt ingetoetst. Lukt het dan nog niet? Vraag dan in de app een nieuwe pincode aan deze versturen we direct naar het bij ons bekende e-mail adres.

Vul het e-mailadres in voordat je op inloggen drukt.

Het e-mailadres dat je ingevuld hebt, is helaas niet bij ons bekend. Gebruik het e-mail adres waarop je ook de inloggegevens hebt ontvangen, vaak is dat je werk e-mail adres.

Geen probleem, vraag in de app een nieuwe aan. We zullen deze direct naar je versturen, daarna kan je een pincode instellen die je makkelijk kan onthouden.

Het inloggen is helaas niet gelukt. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Bijvoorbeeld problemen met je internetverbinding of met je account zelf. Controleer of je een werkende internetverbinding hebt en probeer het opnieuw. Lukt het dan nog niet, dan kun je contact opnemen met: servicedesk@everybodyfrank.com

Wanneer je niets invult, krijg je deze foutmelding

Registreren

Je hebt niet alle velden ingevuld. Vul alle openstaande velden in om verder te gaan.

De gegevens die je ingevuld hebt zijn onjuist.

De pincodes die je ingevuld hebt, zijn niet gelijk aan elkaar. Vul beide velden opnieuw in zodat beide pincodes gelijk zijn aan elkaar.

Het e-mailadres dat je ingevuld hebt, is helaas niet geldig. Controleer of je e-mailadres klopt. Bijvoorbeeld Frank@EverybodyFrank.nl.

Het e-mailadres dat je ingevuld hebt is al bekend bij ons. Je hoeft zodoende geen account aan te maken. Per e-mail heb je van ons een pincode ontvangen. Ben je deze kwijt of vergeten? Geen probleem, vraag in de app een nieuwe pincode aan en wij versturen hem direct naar je.

Het e-mailadres dat je ingevuld hebt is al bekend bij ons. Je hoeft zodoende geen account aan te maken. Per e-mail heb je van ons een pincode ontvangen. Ben je deze kwijt of vergeten? Geen probleem, vraag in de app een nieuwe pincode aan en wij versturen hem direct naar je.

Helaas gaat er iets mis. Controleer of je een werkende internetverbinding hebt en probeer het opnieuw. Blijft het probleem zich voordoen, kun je contact opnemen met: servicedesk@everybodyfrank.com

Pincode veranderen

Je hebt niet alle verplichte velden ingevuld. Vul de rest van de velden in en probeer het opnieuw.

Onbekende fout. Controleer of je een werkende internetverbinding hebt en probeer het opnieuw. Lukt het dan nog steeds niet, neem dan contact op met onze klantenservice.

De oude pincode welke je ingevuld hebt is helaas niet gelijk aan de pincode die je de afgelopen tijd gehad hebt. Weet je het echt niet meer? Vraag dan een nieuwe pincode aan en we versturen hem direct naar je. Daarna kan je de pincode wijzigen naar een die je makkelijk kan onthouden.

Het is niet gelukt om je pincode te wijzigen. Dit kan meerdere oorzaken hebben. Probeer het opnieuw.

De nieuwe pincodes die je ingevuld hebt zijn niet gelijk aan elkaar. Haal beide velden leeg en vul de pincodes opnieuw in. Zorg dat in beide velden precies hetzelfde staat.

De nieuwe pincode is gelijk aan de oude pincode. Als je je pincode wilt veranderen, moet je een nieuwe pincode bedenken die anders is als je oude pincode.