Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Klantcase

Vanberkel Professionals

Branche: Zakelijke dienstverlening
Werkgebied: Nederland
Bedrijfsgrootte: 120 medewerkers
Gestart met FRANK: september 2020

Vanberkel logo met payoff kleur RGB

VanBerkel Professionals is een financiële dienstverlening in de brede publieke sector en biedt maatwerk oplossingen voor hun opdrachtgevers.

Medewerker Centraal

Bij Vanberkel Professionals staat de medewerkers centraal, of ze nou op het hoofdkantoor werken of een interim-opdracht uitvoeren. Iedereen is lid van een hecht team en waar veel tijd en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. VBProfs stimuleert dit door persoonlijke aandacht van een direct leidinggevenden en met het faciliteren van opleidingen, trainingen en cursussen.

 

Uitdagingen Vanberkel Professionals

Onze interim professionals werken bij verschillende opdrachtgevers. We deden jaarlijks een MTO, maar misten daarin nog iets. We hadden behoefte om laagdrempelig en continu in contact te staan met onze professionals. Zo kunnen we vinger aan de pols houden hoe het met hen gaat en waar we hun behoeften nog beter kunnen ondersteunen.

Voor onze ISO certificering waren we opzoek naar een instrument die ons continu resultaten geeft welke we kunnen gebruiken in onze verbetercyclus. Met de realtime methode van Frank hebben we een eenvoudige borging van onze verbetercyclus.

We willen onze professionals laten weten en voelen hoe belangrijk zij voor ons zijn. Door continu feedback te vragen en met deze feedback aan te slag te gaan, laten we duidelijk zien dat we ze waarderen en dat hun feedback serieus nemen.

Waarom voor Everybody Frank gekozen?

We hebben uiteindelijk 3 verschillende organisaties en oplossingen met elkaar vergeleken. We hebben voor Everybody Frank gekozen, omdat zij een leuke en eenvoudige oplossing hebben die aan al onze wensen voldeed. Ook zij zetten de medewerker centraal. Daarnaast is de eenvoudige en snelle implementatie een groot voordeel. We waren binnen 2 weken live.

van berkel professionals
vragen gesteld
%
gestegen in werkgeluk
%
reactiepercentage

Resultaten sinds implementatie

Het dashboard geeft ons realtime inzicht in de resultaten. De resultaten worden maandelijks met het MT besproken en de eerste interventies zijn ingezet, en we zien de eerste resultaten al. De maandelijkse werkbeleving score is al met een halve punt gestegen.

Het is dashboard is heel uitgebreid en heeft uitgebreide benchmark mogelijkheden (oa. afdelingen, functies, gender, generatie etc). Zo zien we bijvoorbeeld duidelijk verschillen in de werkbeleving tussen onze mannelijke en vrouwelijke collega's. Daar kunnen we nu verder op inspelen. Ik mis wel de benchmark met de sector, gelukkig staat het op de roadmap en kunnen we dat dit jaar nog verwachten.

Het is bijzonder om te zien dat je in de trends van het werkgeluk, ook duidelijk de lockdown maatregelen terug ziet. En geeft vertrouwen in de gekozen interventies.

Medewerker aan het woord

Frank is erg gebruiksvriendelijk. Wanneer er een vraag klaar staat in de app krijg ik een pop-up notificatie. Zodra ik dit zie klik ik erop en ben ik met 10 seconden klaar. Het is ook leuk om je eigen resultaten in te zien en hierover in gesprek te gaan met onze organisatie.

- Gert-Jan, Specialist Vanberkel Professionals

Gert-Jan