Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Tadoeloe taboe voor teams

1. Frank ambassadeur

De Frank ambassadeur heeft een belangrijk rol. Diegene moet teamleden aanmoedigen en enthousiasmeren om actief deel te nemen met de app en draagt de verantwoordelijkheid om de resultaten bespreekbaar te maken.

2. Teamrapportage

In het dashboard heeft ieder team een eigen rapportage, waar de resultaten worden samengevat en teams met behulp van de gesprekstarters in gesprek kunnen over de verschillende factoren van werkgeluk en werkstress. Bespreek 2 werkbelevingsfactoren per maand, bijvoorbeeld 1 werkgeluksfactor en 1 werkstressfactor. Doe het regelmatig (1 x per maand), hou het kort en concreet. In de myFrank omgeving (het dashboard) staan 2 tutorials die het teamrapport uitleggen.

3. Samenwerking

Bedenk naar aanleiding van het gesprek over de werkgelukfactor acties die de werkbeleving kunnen verbeteren. Bedenk het samen als team, zo neem gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor het verbeteren van de werkomgeving.

4. Implementatie en follow-up:

Blik de volgende maand eerst kort terug op de voortgang en bespreek vervolgens 2 andere factoren. Let op! Hou het positief. Bespreek ook wat goed gaat, wat energie geeft en jullie willen vasthouden en nog meer willen uitvergroten.