Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Toelichting teamrapport voor Frank ambassadeurs

1 x per maand geven wij een demonstratie van het teamrapport voor Frank ambassadeurs.

Doel van de demonstratie: Een beter begrip krijgen van het dashboard, het leren lezen en interpreteren van de resultaten, en inzicht krijgen in hoe je effectief kunt communiceren over het dashboard.

Tijdens de demonstratie zullen we gebruikmaken van een demo-dashboard met fictieve gegevens, in plaats van je eigen dashboard.

Agenda van de demonstratie:

Introductie: Korte introductie over het doel en belang van het dashboard.

- Dashboardstructuur: Uitleg over de opbouw en structuur van het dashboard, inclusief de verschillende secties en visualisaties.

- Gegevensinterpretatie: Stapsgewijze uitleg over hoe je de resultaten op het dashboard kunt lezen en interpreteren. We zullen de belangrijkste grafieken laten zien en hoe je trends en patronen kunt identificeren.

- Toedeloe taboe: Tips en richtlijnen over hoe je het gesprek over het dashboard kunt aangaan met je team.

- Vragen en antwoorden: Tijdens de demonstratie is er ruimte om vragen te stellen en eventuele onduidelijkheden over het dashboard op te helderen.

Inspiratie nodig?

Wil je jouw collega's meer vertellen over werkgeluk en ben je opzoek naar inspiratie? Wij schrijven regelmatig blogs en artikelen over werkgeluk en alles wat daarmee te maken heeft. Kijk bij Frank's nieuws & artikelen