Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Vacature Full Stack Developer

Wat ga je doen?

Omdat het scala aan projecten divers is, hebben we een full-stack developer nodig met ervaring in het werken aan een grote verscheidenheid aan producten. Je werkt aan projecten zoals: het verbeteren van onze back-end, zodat deze steeds klantvriendelijker wordt, het bouwen van next level systemen (machine learning, optimaliseren van de responspercentages van enquêtes), het implementeren van integraties met services van derden of het werken aan het verbeteren van de responsiviteit en betrouwbaarheid van onze API en ook ons App. Daarnaast werk je samen met het hele team aan het bouwen van nieuwe klantgerichte functies, van idee via prototype tot release en onderhoud.

 Wie zoeken wij?

  • Onze back-end draait op SQL Server, .Net, Hangfire en Angular. Je moet enige ervaring hebben met het bouwen van schaalbare en onderhoudbare microservices. Ervaring met SQL Server, Azure en Azure is een pré.
  • Je dient een grondige kennis te hebben van front-end technologieën, namelijk HTML, CSS en Javascript. Ervaring met moderne Angular is een pré.
  • De lijm tussen onze front-end en back-end is HTTP, dus een grondige kennis van dit deel van de stack, inclusief: cookies, caching, SSO, SAML, beveiligingsproblemen, enz.
  • We schrijven (geautomatiseerde) tests voor al onze business code. Je moet affiniteit voor testen hebben, omdat je weet dat dit de enige manier is om software van hoge kwaliteit te blijven leveren.
  • 5+ jaar relevante technische ervaring.

Wat bieden wij?

  • Uitdaging! Geen één dag is hetzelfde bij ons en niets staat nog vast. Jouw input maakt het verschil.
  • People first, is ons rotsvaste geloof en wij zetten jou dus ook op de eerste plaats!
  • 24-40 uur per week. Uren zijn flexibel in te delen.
  • Goed salaris, een leuk team en een mooi product.

Wie wij zijn:

Wij houden van hard werken, hard lachen en zijn graag buiten aan sporten. We zijn een team van experts die samen een nieuw product ontwikkeld hebben. Maar software is nooit af, dus we zijn continu aan het door ontwikkelen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Stroom jij ook over van ideeën?

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of stuur een email naar maartje.burghoorn@everybodyfrank.com.

vacature full stack developer

Sollicitatie formulier