Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Always-on learning met Everybody Frank

Always-on learning is een HR Trend

Dit blijkt uit het jaarlijks Global Human Capital Trends van Deloitte. Maar wat is het en hoe pas je het toe?

Always-on learning is niets anders dan doorlopend bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling. Het opdoen van nieuwe kennis en vaardigheden zouden een dagelijkse bezigheid moeten zijn voor zowel organisaties als professionals. De meeste organisaties zijn zich hier al bewust van en ondernemen van alles om binnen de organisatie te innoveren en medewerkers te helpen ontwikkelen. Medewerkers daarentegen, leunen vaak nog te veel op de werkgever en nemen weinig eigen initiatief in hun persoonlijke ontwikkeling. Hiermee nemen medewerkers een enorm risico, want 'lifetime employment' is al lang al niet meer van deze tijd en bovendien; het sociale vangnet wordt steeds schraler.

In plaats van medewerkers te stimuleren zich slechts te ontwikkelen op één vaardigheid is het effectiever voor organisaties om medewerkers te stimuleren zich te ontwikkelen op persoonlijk leiderschap. Dat wil zeggen; het vergroten van de zelfredzaamheid van de medewerkers op het gebied van professionalisering. En dat begint met goede kennis van de eigen drijfveren, waarden en vaardigheden. Dit zelfinzicht is essentieel om verder te groeien, dus door hier mee aan de slag te gaan kunnen medewerkers zelfsturend en- zelfredzaam worden in hun (loopbaan)ontwikkeling.

Always-on learning met Frank

De reflectie en feedback software van Frank is een heel handig hulpmiddel dat speciaal voor het 'always-on learning' ontwikkeld is. Reflectie kan worden ingezet als hulpmiddel om het persoonlijk leiderschap te vergroten, het helpt medewerkers bij het vormen van een goed zelfbeeld. Wie ben ik? Wat wil ik? Waar sta ik? Daarom confronteert Frank medewerkers wekelijks met leuke, verrassende en soms lastige vragen met betrekking tot hun werkbeleving, vitaliteit en vaardigheden. Hierdoor gaan medewerkers wekelijks nadenken over zichzelf en krijgen zij via het dashboard nuttige tips & trics op basis van hun persoonlijke score.

Feedback in combinatie met reflectie versnelt de ontwikkeling. FRANK helpt met het vragen van feedback. Dat gaat heel eenvoudig; nadat een medewerker antwoord heeft gegeven op een reflectievraag, vraagt FRANK of hij/zij ook feedback wil op deze vraag. De medewerker hoeft alleen nog maar ja te zeggen. Deze geautomatiseerde manier van feedback vragen noemen wij; pulse feedback.

De app van FRANK beschikt over een uitgebreid dashboard waarin de resultaten helder worden weergeven.  Alle antwoorden en feedback in FRANK zijn PRIVÉ en alleen zichtbaar voor de gebruikers. De werkgever of leidinggevende dus heeft geen inzicht in persoonlijke scores. Voor de gebruiker zelf is het ontvangen van feedback niet anoniem. Die ziet dus wel wie hem/haar welke feedback heeft gegeven. Daarnaast biedt FRANK organisaties realtime inzicht om ontwikkelingen proactief te ondersteunen. De reflectievragen hebben namelijk ook betrekking op de employee experience van de werknemers. De software koppelt de resultaten hiervan geanonimiseerd terug aan de organisatie.

 

Zorg en zekerheid MTO klant Everybody Frank
Incluzio MTO klant Everybody Frank
Boer en Croon klant medewerkerstevredenheidsonderzoek Everybody Frank
Intratuin klant medewerkersonderzoek Everybody Frank
Ministerie van Buitenlandse zaken klant everybody Frank
Gom Schoonmaken klant medewerkerstevredenheidsonderzoek everybody Frank

De cijfers van Everybody Frank

Klanten
Gebruikers
%
actieve wekelijkse gebruikers
/10
rapportcijfer van gebruikers

Over de auteur

Met een passie voor het bevorderen van werk-welzijn heeft Maartje een achtergrond in arbeidspsychologie en heeft zij zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve methoden om werkgeluk te meten en te verbeteren. Met jarenlange ervaring heeft Maartje talloze organisaties geholpen om een gezonde en bloeiende werkomgeving te creëren.