Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Kim Bastiaanssen

Graag stellen we je voor aan Kim!

Hi, ik ben Kim. Onlangs ben ik gestart als Account Manager bij Everybody Frank en zit al helemaal op mijn plek.

Ik hou van mensen en van mijn vak, daarmee biedt mijn baan bij Frank de perfecte combinatie van twee werelden.

Bij Frank maken we dagelijks het verschil voor duizenden medewerkers door werkgeluk en werkstress het hele jaar door bij organisaties op de agenda te zetten én belangrijker nog bespreekbaar te maken. Ik ben trots dat ik daar onderdeel van uit mag maken!

Wil jij ook met Frank aan de slag? Bel of mail mij gerust via 06-48729109 of kim.bastiaanssen@everybodyfrank.com.

Ik kom graag met je in contact om door te nemen wat Frank voor jouw organisatie kan betekenen.