Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

Everybody Frank heeft een metamorfose ondergaan. Per vandaag lanceren we gefaseerd onze vernieuwde app. We hebben geluisterd naar de feedback van de gebruikers en de app nóg gebruiksvriendelijker gemaakt.

Wat gaat er veranderen in de app?

Bye, bye swipen

Sommige app gebruikers vonden het opzij swipen om hun antwoord op te slaan niet handig. Daarom tik je straks gewoon op de knop ‘antwoord bevestigen’ om deze op te slaan.

Next please

Wanneer je echt even geen antwoord weet op een vraag, dan kan je vanaf nu de vraag overslaan. Om te voorkomen dat je niet niet verder kunt met het beantwoorden van de overige vragen. Maar let op! Een overgeslagen vraag komt niet meer terug.

De History is history

Ook het persoonlijke dashboard in de app is overzichtelijker geworden. Niet alleen is het benchmarken van je persoonlijke score makkelijker geworden, ook hebben we history opgeheven. De gestelde vragen en bij behorende antwoorden staan nu per sub thema gebundeld.

Wat kan je verwachten?

Vanaf vandaag rollen we de nieuwe app gefaseerd uit. De update vindt automatisch plaats, maar je kan natuurlijk ook zelf naar de app store gaan om hem te updaten.

medewerkerstevredenheidsapp