Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Trotse partner van Sociaal Werk werkt! in medewerkersonderzoek

Everybody FRANK ondersteunt en faciliteert Sociaal Werk werkt! in het doen van medewerkersonderzoeken bij sociaalwerkorganisaties. Door Sociaal Werk werkt! ontvang je een exclusieve korting van 25%.

Het medewerkersonderzoek van Everybody FRANK zet de medewerker centraal. Wij meten op een innovatieve en duurzame manier de werkbeleving.

Scene_21

De nieuwe stijl MTO

De FRANK app maakt het mogelijk doorlopend werkgeluk te meten. De wekelijkse vragen zijn concreet en in minder dan 5 seconden te beantwoorden. Hierdoor is onze respons rate van het medewerkersonderzoek boven de 90%. 

De vragen worden at random aan de medewerkers gesteld. Iedere medewerker krijgt een eigen vraag op eigen moment, dit geeft de werkgever direct inzicht in alle onderdelen van het medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Verhoog inzicht met HR Analytics

Met een uitgebreid HR-analytics dashboard krijgen HR managers een duidelijk beeld van de werkbeleving in de organisatie breed of specifiek bij een bepaalde groep.

Teammanagers krijgen een eigen realtime teamrapport. Hiermee kunnen ze op een eenvoudige manier in gesprek gaan met het team over hun werkgeluk en werkstress.

Medewerkers krijgen inzicht in hun eigen werkbeleving. Werkbeleving bestaat uit verschillende factoren. Het vergroten van werkgeluk en verlagen van werkstress kun je doen door je te verdiepen in deze factoren en ermee aan de slag te gaan.

benchmark

"Eindelijk een leuke innovatieve manier gevonden om continu de werkbeleving te monitoren. Met de duidelijke analyses in het HR Dashboard weten we precies waar de schoen wringt of waar juist kansen liggen en kunnen direct actie ondernemen."

sylvie_rond

Sylvie Brandwijk
HR Manager Sociaal Domein, Incluzio

Meer werkgeluk leidt tot

%
minder burn-outs
%
minder ziekteverzuim
%
minder stress

Everybody FRANK
in actie zien?

Vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvende demo afgestemd op jouw specifieke wensen.

Dit kun je verwachten van de demo:

Sparren over de uitdagingen waar jij Everybody FRANK bij wil inzetten in jouw organisatie

Uitleg van de voor jou belangrijkste features met live voorbeelden

Inzicht in de prijs en implementatie gebaseerd op jouw behoefte

Exclusieve 25% korting via Sociaal Werk werkt!

Gratis demo aanvragen

Ontdek vrijblijvend hoe FRANK jouw organisatie kan helpen groeien.


  Vertrouwd door 500+ happy bedrijven

  Ormit
  starshl
  Incluzio
  tkb
  zorgenzekerheid
  gom