Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Trotse partner van Sociaal Werk werkt!

Everybody Frank ondersteunt en faciliteert Sociaal Werk werkt! in het doen van medewerkersonderzoeken bij sociaalwerkorganisaties. Door Sociaal Werk werkt! ontvang je het eerste jaar een exclusieve korting van 25%!

Het medewerkersonderzoek van Everybody Frank zet de medewerker centraal. Wij meten op een innovatieve en duurzame manier de werkbeleving.

Meer weten over Everybody Frank? Meld je vrijblijvend aan voor onze gratis demo!

De nieuwe stijl MTO

De Frank app maakt het mogelijk doorlopend werkgeluk te meten. De wekelijkse vragen zijn concreet en in minder dan 5 seconden te beantwoorden. Hierdoor is onze deelnemersgraad van het medewerkersonderzoek boven de 80%.

De vragen worden at random aan de medewerkers gesteld. Iedere medewerker krijgt een eigen vraag op eigen moment, dit geeft de werkgever direct inzicht in alle onderdelen van het medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Met een uitgebreid HR-analytics dashboard krijgen HR managers een duidelijk beeld van de werkbeleving in de organisatie breed of specifiek bij een bepaalde groep.

Teammanagers krijgen een eigen realtime teamrapport. Hiermee kunnen ze op een eenvoudige manier in gesprek gaan met het team over hun werkgeluk en werkstress.

Medewerkers krijgen inzicht in hun eigen werkbeleving. Werkbeleving bestaat uit verschillende factoren. Het vergroten van werkgeluk en verlagen van werkstress kun je doen door je te verdiepen in deze factoren en ermee aan de slag te gaan.

Emma

Samen met Sociaal Werk werkt! hebben we een benchmark ontwikkeld voor het monitoren van werkbeleving binnen de sector. De benchmark is specifiek voor de sector sociaal werk en bestaat tot dusver uit 30 aangesloten sociaalwerkorganisaties en meer dan 3.000 medewerkers.

Via de benchmark kun je scores van professionals in jouw organisatie vergelijken met die van andere organisaties in sociaal werk. Zo kom je te weten waar jouw organisatie staat ten opzichte van het gemiddelde in de branche als het gaat om het welzijn van medewerkers. Waarin blinkt jouw organisatie uit en wat zijn punten om te verbeteren? Op basis van deze inzichten kun eventuele vervolgstappen nemen.

MTO zorg in samenwerking met Sociaal Werk werkt!

Everybody Frank werkt nauw samen met Sociaal Werk werkt!. Ben je aangesloten bij Sociaal Werk werkt!? Dan ontvang je een exclusieve korting van 25% en help je mee aan het verbeteren van het werkgeluk in de Nederlandse zorg.

Samenwerkingspartner Sociaal Werk werkt

Leden ontvangen 25% korting op het MTO van Everybody Frank

Vergelijk jouw organisatie met de sector Sociaal Werk werkt!

Help mee om het werkgeluk in de zorgsector in kaart te brengen

Eén HR analytics platform voor alle medewerkersonderzoeken

Everybody Frank is een platform voor het beheren van Werk-Welzijn. Ons platform biedt de mogelijkheid om tot data gedreven HR-beleid te komen. Dat klinkt misschien onpersoonlijk maar onze app heeft in 2023 al meer dan 25.000 blije medewerkers opgeleverd. Logisch dus dat steeds meer organisaties voor Everybody Frank kiezen.

Onderzoek de werkbeleving

De basis van het Frank medewerkersonderzoek

Gebaseerd op het job Demands-Resources model

Continu onderzoek geeft extra analyse mogelijkheden

Keuze uit meer dan 20 werkbelevingsfactoren

Onderzoek de vitaliteit

Uitbreiding op het medewerkersonderzoek

Online VitaliteitsScan

Individuele gezondheidscontrole op locatie

Toegang tot interventieplatform vitaliteit

Onderzoek het functioneren

Uitbreiding op het medewerkersonderzoek

Laagdrempelig 360 graden feedback vragen

Keuze uit meer dan 25 competenties (enterprise)

Input voor functioneringsgesprek

Sylvie Brandwijk HR manager bij Buurtteams

Sylvie Brandwijk
HR Manager Sociaal Domein, Incluzio

"Eindelijk een leuke innovatieve manier gevonden om continu de werkbeleving te monitoren. Met de duidelijke analyses in het HR Dashboard weten we precies waar de schoen wringt of waar juist kansen liggen en kunnen direct actie ondernemen."

Deze zorginstellingen gingen je voor