Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Trotse partner van Sociaal Werk werkt! in medewerkersonderzoek

Everybody Frank ondersteunt en faciliteert Sociaal Werk werkt! in het doen van medewerkersonderzoeken bij sociaalwerkorganisaties. Door Sociaal Werk werkt! ontvang je het eerste jaar een exclusieve korting van 25%!

Het medewerkersonderzoek van Everybody Frank zet de medewerker centraal. Wij meten op een innovatieve en duurzame manier de werkbeleving.

Meer weten over Everybody Frank? Meld je vrijblijvend aan voor onze groepsdemo! Kan je niet wachten? Meld je dan aan voor een één-op-één met onze experts en leer meer over werkgeluk in de zorg!

Groepsdemo bijwonen?

Wil je niet direct een persoonlijke demo aanvragen, maar eerst eens meekijken met een demo sessie dan kan dat. De demo sessies vinden plaats op:

31 augustus en 28 september om 13:00.

Dit kun je verwachten van de demo sessie:

Gezamenlijk met andere sociaal werk organisaties de demo volgen

Uitleg van de belangrijkste features met live voorbeelden

Inzicht in de prijs en het implementatie proces

Exclusieve 25% korting via Sociaal Werk werkt!

Aan het einde van de demo is er ruimte om vragen te stellen over de app. Mocht je specifieke vragen hebben over de toepassing van Frank binnen jouw organisatie dan kan je een afspraak inplannen met een van onze accountmanagers.

Wil je direct weten hoe Frank kan worden toegepast binnen jouw organisatie vraag dan een persoonlijke demo aan.

De nieuwe stijl MTO

De Frank app maakt het mogelijk doorlopend werkgeluk te meten. De wekelijkse vragen zijn concreet en in minder dan 5 seconden te beantwoorden. Hierdoor is onze deelnemersgraad van het medewerkersonderzoek boven de 80%.

De vragen worden at random aan de medewerkers gesteld. Iedere medewerker krijgt een eigen vraag op eigen moment, dit geeft de werkgever direct inzicht in alle onderdelen van het medewerkerstevredenheidsonderzoek.

mendy mol swoa

Mendy Mol
Project coördinator Sociaal Domein, SWOA

“De Frank app is echt zo makkelijk als het lijkt. De vragen zijn toegankelijk en snel te beantwoorden. Het kost de medewerkers weinig tijd en haalt echt alles boven tafel. Omdat de rapportage altijd actueel is weten we wat er leeft en kunnen we daarover met elkaar in gesprek."

Verhoog inzicht met HR Analytics

Met een uitgebreid HR-analytics dashboard krijgen HR managers een duidelijk beeld van de werkbeleving in de organisatie breed of specifiek bij een bepaalde groep.

Teammanagers krijgen een eigen realtime teamrapport. Hiermee kunnen ze op een eenvoudige manier in gesprek gaan met het team over hun werkgeluk en werkstress.

Medewerkers krijgen inzicht in hun eigen werkbeleving. Werkbeleving bestaat uit verschillende factoren. Het vergroten van werkgeluk en verlagen van werkstress kun je doen door je te verdiepen in deze factoren en ermee aan de slag te gaan.

resultaten medewerkersonderzoek
Benchmark sociaal werk

Benchmark voor sociaal werk

Samen met Sociaal Werk werkt! hebben we een benchmark ontwikkeld voor het monitoren van werkbeleving binnen de sector. De benchmark is specifiek voor de sector sociaal werk en bestaat tot dusver uit 30 aangesloten sociaalwerkorganisaties en meer dan 3.000 medewerkers.

Via de benchmark kun je scores van professionals in jouw organisatie vergelijken met die van andere organisaties in sociaal werk. Zo kom je te weten waar jouw organisatie staat ten opzichte van het gemiddelde in de branche als het gaat om het welzijn van medewerkers. Waarin blinkt jouw organisatie uit en wat zijn punten om te verbeteren? Op basis van deze inzichten kun eventuele vervolgstappen nemen.

Webinar van Everybody Frank

Everybody Frank organiseert een webinar met als thema:

De medewerker centraal

7 september 2023 van 13:00 tot 14:00

Wat kan je verwachten

Het belang van werkgeluk

Inzicht in werkgeluk en werkstress voor medewerker en organisatie

Eigen regie op werkgeluk

Het verschil tussen continu meten en een momentopname

In gesprek over de resultaten

sylvie_rond

Sylvie Brandwijk
HR Manager Sociaal Domein, Incluzio

"Eindelijk een leuke innovatieve manier gevonden om continu de werkbeleving te monitoren. Met de duidelijke analyses in het HR Dashboard weten we precies waar de schoen wringt of waar juist kansen liggen en kunnen direct actie ondernemen."

Everybody Frank in actie zien?

Vul het formulier in voor een gratis en vrijblijvende demo afgestemd op jouw specifieke wensen.

Dit kun je verwachten van de demo:

Sparren over de uitdagingen waar jij Everybody FRANK bij wil inzetten in jouw organisatie

Uitleg van de voor jou belangrijkste features met live voorbeelden

Inzicht in de prijs en implementatie gebaseerd op jouw behoefte

Exclusieve 25% korting via Sociaal Werk werkt!

Persoonlijke demo aanvragen

Ontdek hoe FRANK jouw organisatie kan helpen groeien.

  Meer werkgeluk leidt tot

  %
  minder burn-outs
  %
  minder ziekteverzuim
  %
  minder stress

  Vertrouwd door

  Ormit
  starshl
  Incluzio
  tkb
  zorgenzekerheid
  gom