Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Klantcase

Vanberkel Professionals

Branche: Zakelijke dienstverlening
Werkgebied: Nederland
Bedrijfsgrootte: 120 medewerkers
Gestart met FRANK: september 2020

Vanberkel Professionals is een financiële dienstverlening in de brede publieke sector en biedt maatwerk oplossingen voor hun opdrachtgevers. Bij Vanberkel Professionals staat de medewerkers centraal, of ze nou op het hoofdkantoor werken of een interim-opdracht uitvoeren. Iedereen is lid van een hecht team en waar veel tijd en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Vanberkel Professionals stimuleert dit door persoonlijke aandacht van een direct leidinggevenden en met het faciliteren van opleidingen, trainingen en cursussen.

Uitdagingen voor Vanberkel Professionals

Onze interim professionals werken bij verschillende opdrachtgevers. We deden jaarlijks een MTO, maar misten daarin nog iets. We hadden behoefte om laagdrempelig en continu in contact te staan met onze professionals. Zo kunnen we vinger aan de pols houden hoe het met hen gaat en waar we hun behoeften nog beter kunnen ondersteunen.

Voor onze ISO certificering waren we opzoek naar een instrument die ons continu resultaten geeft welke we kunnen gebruiken in onze verbetercyclus. Met de realtime methode van Frank hebben we een eenvoudige borging van onze verbetercyclus.

Een medewerkersonderzoek uitzetten waarbij medewerkers intrinsiek gemotiveerd zijn om deel te nemen en zo een actieve deelnemersgraad van minimaal 80% van de medewerkers te bewerkstelligen.

Gert-Jan

Gert-Jan - Specialist Vanberkel Professionals

"Frank is erg gebruiksvriendelijk. Wanneer er een vraag klaar staat in de app krijg ik een pop-up notificatie. Zodra ik dit zie klik ik erop en ben ik met 10 seconden klaar. Het is ook leuk om je eigen resultaten in te zien en hierover in gesprek te gaan met onze organisatie."

Waarom voor Everybody Frank gekozen?

We hebben uiteindelijk 3 verschillende organisaties en oplossingen met elkaar vergeleken. We hebben voor Everybody Frank gekozen, omdat zij een leuke en eenvoudige oplossing hebben die aan al onze wensen voldeed. Ook zij zetten de medewerker centraal. Daarnaast is de eenvoudige en snelle implementatie een groot voordeel. We waren binnen 2 weken live.

+ vragen gesteld
%
reactiepercentage
%
stijging in werkgelukscore

Resultaten sinds implementatie

Goede gesprekken

FRANK heeft geleidt tot heel veel goede gesprekken met medewerkers aan de hand van de data! Er zijn bijvoorbeeld teams die naar aanleiding van de werkdrukscores afspraken hebben gemaakt om taken anders te verdelen, zodat de werkdruk eerlijker verdeeld werd.

Uitgebreide benchmark mogelijkheden

Het dashboard is heel uitgebreid en heeft uitgebreide benchmark mogelijkheden (oa. afdelingen, functies, gender, generatie etc). Zo zien we bijvoorbeeld duidelijk verschillen in de werkbeleving tussen onze mannelijke en vrouwelijke collega's. Daar kunnen we nu verder op inspelen. Ik mis wel de benchmark met de sector, gelukkig staat het op de roadmap en kunnen we dat dit jaar nog verwachten.

Werkgeluk trends

Het is bijzonder om te zien dat je in de trends van het werkgeluk, ook duidelijk de lockdown maatregelen terug ziet. En geeft vertrouwen in de gekozen interventies.