Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Werken bij FRANK?

Dat kan! Steeds meer organisaties willen met onze tool werken. Daarom hebben we ook meer mensen nodig. Mensen die vol enthousiasme, met lef en 100% inzet aan de slag gaan. En voor die mensen trekken wij alles uit de kast. 

Vacature: administratief wonder

Hoi, wij zijn Frank! Wij zijn een snel groeiende organisatie in medewerkersonderzoeken en op zoek naar een administratief medewerker. Bij Frank doen we alles net een beetje anders. Onze medewerkersonderzoeken zijn vernieuwend, onze werkwijze is innovatief en onze collega's zijn eigenzinnig. Ben jij ook net even anders? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een pietje precies, iemand die het leuk vind om ervoor te zorgen dat de administratie piekfijn op orde is.

Wat ga je doen?

Er starten er veel nieuwe organisaties met onze app en jij hebt daar een belangrijke rol in. Jij verzorgt namelijk het administratieve deel van onze set up & implementaties. Dat houdt oa. in dat je samen met de accountmanagers ervoor zorgt dat alle informatie op tijd binnen is en dat je daarna alle deelnemers in de back office laadt en koppelt aan de juiste onderdelen. Maar ook alle maandelijks mutaties worden door jou verwerkt.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de communicatie richting de gebruikers. Met behulp van een email automation systeem informeer je nieuwe gebruikers over de komst van de app. En ben je het eerste gezicht van de Servicedesk waar je (per mail en telefonisch) de vragen van gebruikers beantwoord.

Wat je verder gaat doen?

Geen idee, wij zijn een jong en snel groeiend bedrijf en er zijn verschillende taken die je nog kan oppakken, net waar jou interesse en vaardigheden liggen.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt aantoonbare administratieve ervaring
 • Je bent nauwkeurig
 • Je vindt het leuk om werk uit handen te nemen
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 • Je spreekt en schrijft goed Engels
 • MBO werk- en denkniveau

Wat bieden wij?

 • Uitdaging! Geen één dag is hetzelfde bij ons en niets staat nog vast. Jouw input maakt het verschil.
 • People first, is ons rotsvaste geloof en wij zetten jou dus ook op de eerste plaats!
 • 24 uur per week. Uren zijn flexibel in te delen.
 • Goed salaris, een leuk team en een mooi product.

Wie wij zijn?

Wij houden van hard werken, hard lachen en zijn graag buiten aan sporten. We zijn een team van experts die samen een nieuw product ontwikkeld hebben. Maar software is nooit af, dus we zijn continu aan het door ontwikkelen en nieuwe ideeën aan het uitwerken. Stroom jij ook over van ideeën?

Vul dan onderstaand sollicitatieformulier in of stuur een email naar maartje.burghoorn@everybodyfrank.com.

Start

Liever vandaag dan morgen! We zoeken iemand voor 24 uur en hoe jij die invult is aan jou. Dat kan in 3 hele dagen, maar dat zou bijvoorbeeld ook onder schooltijd kunnen. Ons kantoor is op loopafstand van station Amsterdam Sloterdijjk, maar is ook (gratis) parkeer gelegenheid.

Ben jij secuur en vind je het fijn om andere werk uit handen te nemen? Neem dan contact op met mij.

Maartje Burghoorn

Maartje.burghoorn@everybodyfrank.com

0612129708

Vacatures