Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

werkgeluk vergroten

Continu het werkgeluk peilen gaat gemakkelijk met Everybody Frank

Goed zicht en grip krijgen op het werkgeluk betekent vooral: regelmatig de werkbeleving van medewerkers peilen. Voor veel organisaties is het jaarlijks medewerkersonderzoek de manier om de stemming onder de medewerkers te peilen. Dat is echter een te beperkte methode om goed zicht te krijgen op het werkgeluk. De lange, saaie vragenlijsten zorgen regelmatig voor weerstand en minder goede feedback. Vooral medewerkers met hele positieve of negatieve feedback reageren, terwijl de beleving van de veel grotere middengroep net zo interessant is.

Laagdrempelige metingen

Heel anders wordt het als je de vragen via een app en verspreid over het jaar stelt. Medewerkers vinden het namelijk best prettig om feedback te geven. Als ze het maar snel kunnen doen en je laat zien dat er ook echt iets mee gebeurt. De app van Everybody Frank stelt wekelijks leuke, prikkelende vragen die snel zijn te beantwoorden. Iedere medewerker krijgt een eigen vraag op eigen moment. Zo ontvang je wekelijks medewerkersfeedback en daarmee kun je doelgericht werken aan het werkgeluk.

Realtime inzicht

Alle meetresultaten worden centraal en realtime gebundeld op één online dashboard. De resultaten zijn te benchmarken met andere organisaties en binnen de eigen organisatie. Zo heb je een haarscherp beeld van je werkgeverschap en kun je precies duiden wat de sterke punten zijn van de organisatie en welke thema's meer aandacht nodig hebben.

Eén HR analytics platform voor alle medewerkersonderzoeken

Everybody Frank is een platform voor het beheren van Werk-Welzijn. Ons platform biedt de mogelijkheid om tot data gedreven HR-beleid te komen. Dat klinkt misschien onpersoonlijk maar onze app heeft in 2023 al meer dan 25.000 blije medewerkers opgeleverd. Logisch dus dat steeds meer organisaties voor Everybody Frank kiezen.

Onderzoek de werkbeleving

De basis van het Frank medewerkersonderzoek

Gebaseerd op het job Demands-Resources model

Continu onderzoek geeft extra analyse mogelijkheden

Keuze uit meer dan 20 werkbelevingsfactoren

Onderzoek de vitaliteit

Uitbreiding op het medewerkersonderzoek

Online VitaliteitsScan

Individuele gezondheidscontrole op locatie

Toegang tot interventieplatform vitaliteit

Onderzoek het functioneren

Uitbreiding op het medewerkersonderzoek

Laagdrempelig 360 graden feedback vragen

Keuze uit meer dan 25 competenties (enterprise)

Input voor functioneringsgesprek

Over de auteur

Met een passie voor het bevorderen van werk-welzijn heeft Maartje een achtergrond in arbeidspsychologie en heeft zij zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve methoden om werkgeluk te meten en te verbeteren. Met jarenlange ervaring heeft Maartje talloze organisaties geholpen om een gezonde en bloeiende werkomgeving te creëren.