Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99

Everybody Frank

Continu de employee experience peilen gaat gemakkelijk met Everybody FRANK

Goed zicht en grip krijgen op de employee experience betekent vooral: regelmatig de werkbeleving van medewerkers peilen. Voor veel organisaties is het jaarlijks medewerkersonderzoek de manier om de stemming onder de medewerkers te peilen. Dat is echter een te beperkte methode om goed zicht te krijgen op de employee experience. De lange, saaie vragenlijsten zorgen regelmatig voor weerstand en minder goede feedback. Vooral medewerkers met hele positieve of negatieve feedback reageren, terwijl de beleving van de veel grotere middengroep net zo interessant is.

Laagdrempelige metingen

Heel anders wordt het als je de vragen via een app en verspreid over het jaar stelt. Medewerkers vinden het namelijk best prettig om feedback te geven. Als ze het maar snel kunnen doen en je laat zien dat er ook echt iets mee gebeurt. De app van Everybody FRANK stelt wekelijks leuke, prikkelende vragen die snel zijn te beantwoorden. Iedere medewerker krijgt een eigen vraag op eigen moment. Zo ontvang je wekelijks medewerkersfeedback en daarmee kun je doelgericht werken aan de employee experience.

Realtime inzicht

Alle meetresultaten worden centraal en realtime gebundeld op één online dashboard. De resultaten zijn te benchmarken met andere organisaties en binnen de eigen organisatie. Zo heb je een haarscherp beeld van je werkgeverschap en kun je precies duiden wat de sterke punten zijn van de organisatie en welke thema’s meer aandacht nodig hebben.

Geef een antwoord