Neem contact op via: +31 (0)20 823 31 99  

Werken bij Frank

Verzuim

Verzuimkosten lopen op tot 2,8 miljard

Verzuimkosten blijven stijgen. Dit blijkt uit een vandaag verschenen factsheet van TNO.  Uit onderzoek blijkt dat 44% van werknemers een lage autonomie ervaart! Dit is slechts één van de oorzaken van werkstress. 45% van de werknemers vindt dat er maatregelen nodig zijn tegen werkstress. Maar hoe weet je nou welke maatregelen voor jouw organisatie werken? Wat zijn binnen jouw organisatie de grootste stressgevers? Gelukkig kan je dit nu eenvoudig meten de Frank App. De Frank app is snel te implementeren bij iedere organisatie en meet op een eenvoudige wijze, continu de werkbeleving van werknemers.

Weg met ouderwetse jaarlijkse medewerkerstevredenheidsonderzoek

Met behulp van de Frank app reflecteren medewerkers wekelijks op hun werkgeluk, je kunt het ook zien als een doorlopend medewerkerstevredenheidsonderzoek. Het antwoord op reflectievraag over werkgeluk is direct feedback  aan de organisatie op hun werkgeverschap. De vragen zijn gebaseerd op de 4 pijlers van werkgeluk; werkbeleving, vitaliteit, drijfveren en talenten/competenties. De vragen worden at random gesteld, waardoor een organisatie direct inzicht krijgt in alle pijlers. Stop met beleid maken en interventies in te zetten op basis van een jaarlijks onderzoek. Dat is hetzelfde als via je achteruitkijkspiegel naar voren proberen te rijden!! Met Frank kan je nu heel eenvoudig en realtime een medewerkerstevredenheidsonderzoek doen.

Hoe ga jij vooruit? Via een achteruitkijkspiegel of met Frank?

 

 

Zorg en zekerheid MTO klant Everybody Frank
Incluzio MTO klant Everybody Frank
Boer en Croon klant medewerkerstevredenheidsonderzoek Everybody Frank
Intratuin klant medewerkersonderzoek Everybody Frank
Ministerie van Buitenlandse zaken klant everybody Frank
Gom Schoonmaken klant medewerkerstevredenheidsonderzoek everybody Frank

De cijfers van Everybody Frank

Klanten
Gebruikers
%
actieve wekelijkse gebruikers
/10
rapportcijfer van gebruikers

Over de auteur

Met een passie voor het bevorderen van werk-welzijn heeft Maartje een achtergrond in arbeidspsychologie en heeft zij zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve methoden om werkgeluk te meten en te verbeteren. Met jarenlange ervaring heeft Maartje talloze organisaties geholpen om een gezonde en bloeiende werkomgeving te creëren.